Ασοεε Ναρκωτικα - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Αρχεία - ΕΡΤflix - Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών.

Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, . Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν .

Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . ΝÎ'ΡΚΩΤΙΚÎ' Î'ρχεία - ΕΡΤflix
ΝÎ'ΡΚΩΤΙΚÎ' Î'ρχεία - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν . Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ασοεε έλαβε τέλος! Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και . Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών.

Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και .

Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν . Από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ασοεε έλαβε τέλος! Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και . Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, . Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, . Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Κύκλωμα με «ορμητήριο» δίπλα στην ασοεε διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο!

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, . Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Κύκλωμα με «ορμητήριο» δίπλα στην ασοεε διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο!

Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . ΝÎ'ΡΚΩΤΙΚÎ' Î'ρχεία - ΕΡΤflix
ΝÎ'ΡΚΩΤΙΚÎ' Î'ρχεία - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Κύκλωμα με «ορμητήριο» δίπλα στην ασοεε διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο! Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, . Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν . Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, .

Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά.

Από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ασοεε έλαβε τέλος! Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και . Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν . Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, . Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . Κύκλωμα με «ορμητήριο» δίπλα στην ασοεε διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο! Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, .

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, . Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, . Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών.

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Ναρκωτικά στην Κρήτη: Έκρυβε ηρωίνη μέχρι και στα
Ναρκωτικά στην Κρήτη: Έκρυβε ηρωίνη μέχρι και στα from www.pagenews.gr
Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ασοεε έλαβε τέλος! Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν .

Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν .

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, που διακινούσε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς και χάπια έκστασις στο κέντρο της αθήνας εξάρθρωσε η αστυνομία. Κύκλωμα με «ορμητήριο» δίπλα στην ασοεε διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο! Από την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ασοεε έλαβε τέλος! Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Χειροπέδες σε παρέα νεαρών με ναρκωτικά. Η σύγκλητος του οπα, στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ίδρυμα μετά τις καταλήψεις του κεντρικού κτηρίου που έλαβαν . Τα μέλη της σπείρας λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, με βάρδιες, . Στην ανακάλυψη… πολυκαταστήματος ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας . Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και . Έφοδο στο «κάστρο» των διακινητών ναρκωτικών στην «καρδιά» της αθήνας πραγματοποίησαν την παρασκευή πάνοπλοι αστυνομικοί, .

Ασοεε Ναρκωτικα - ΝÎ'ΡΚΩΤΙΚÎ' Î'ρχεία - ΕΡΤflix - Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών.. Συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς και κατάσχεσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών. Συνελήφθη ο νο1 καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του πεδίου του άρεως, από . Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά όλο το 24ωρο δίπλα στην ασοεε! Αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών πατησίων και .